Spar penge ved at købe sammepakke toner

toner

Det er dyrt at købe toner til laserprinteren. Især hvis man går efter de originale mærker, der passer til printeren, kan det være en dyr investering. Der er en måde at spare penge på, uden man skal gå på kompromis med kvalitet eller miste garantien, og det er ved at købe såkaldte kompatibel toner.

Samtidig kan du spare penge på at købe flere patroner samtidig i en pakke. Ved for eksempel TN247 sammepakke – Brother, kan du spare mange penge og stadig få perfekt printet papir.

Derfor kan du gå på kompromis med producenten

Original toner til din laserprinter er oftest virkelig dyrt. Mange tror, at det er den bedste kvalitet, hvis det er samme mærke som printeren. Sådan behøver det ikke at være.

Der kan være bittesmå forskelle i kvaliteten, men det vil gå ubemærket hen hos de fleste, da uoriginale tonere, også kaldet kompatible tonere, virkelig er kommet med i printer gamet. Forskellen er oftest bare det manglende brand på siden, og det kan man ikke se, når de sidder i.

printer

En af grundene til at kompatible tonere kan laves så billigt, er at man ved de originale tonere har samme produktionssted som selve printerne. Ved at starte en virksomhed, som kun producerer kompatible tonere, kan man placere virksomheden langt mere hensigtsmæssigt i forhold til de materialer, man skal bruge i produktionen.

De virksomheder, som kun producerer tonere til andre brands, er over de seneste år blevet virkelig dygtige, og de forskelle, der før i tiden blev kritiserede, er nu ikke længere at finde. De fleste vil ikke kunne se forskellen på de to.

Til dem der printer meget eller i farver

Hvis man ejer en laserprinter, er det som oftest fordi man printer mere, end hvis man ejer en blækprinter. Hvis man printer meget, eller i hvert fald mere end 200 sider om måneden, er det mest praktiske at købe flere tonere på en gang. Det kan for eksempel gøres i en sampak. Der er mange penge at spare, når man vælger en sampak fremfor at købe enkeltvis, da man får mængderabat.

En sampak kan indeholde forskellige farver. Du kan få en pakke med basisfarverne kaldet CMYK, så du kan printe alle regnbuens farver. Hvis du kun printer sort tekst, kan det være mest praktisk kun at købe sorte farver, hvilket du også kan købe i pakker med flere. Hvis man kun mangler en enkelt farve, kan man nøjes med den ene. Der er penge at spare for alle. Og faktisk koster de originale sampak fra samme producent som selve printeren ofte dobbelt så meget. Når man køber en sampak kompatible tonere, er kvaliteten helt sikkert i top. De fleste steder er der garanti på købet. Det kan betale sig at investere i en lidt større pakke.


Comments

Skriv et svar

Your email address will not be published. Name and email are required