Hvor køber jeg dansk domænenavn til min hjemmeside?

tastatur

Hvis du ønsker at etablere et nyt projekt på Internettet, så er noget af det første, du skal gøre naturligvis at investere i et domænenavn til din nye hjemmeside. Der findes et væld af danske virksomheder, der arbejder med registrering af danske domænenavn, så køb danske domænenavne med omhu – der kan være mange forskellige priser, selvom det ikke just er ukendt, at det koster 45 kr. at registrere et domænenavn hos DK Hostmaster. Derfor er der heller ikke nogen grund til at betale meget mere end dette, da det ganske enkelt er spild af dine penge.

 

Der er mange, der tror, at der ikke er forskel på, hvor hurtigt, du har mulighed for at registrere et domænenavn hos de forskellige udbydere. Faktum er dog, at der kan være stor forskel på hvor hurtigt, du har mulighed for at registrere et dansk domænenavn, da det både afhænger af DK Hostmaster, men bestemt også registrators processer og generelle hastighed. Det er også ensbetydende med, at du ikke blot skal vælge en tilfældig udbyder, hvis du har planer om at registreret et nyt domænenavn til din kommende hjemmeside, uanset om det er til et stort eller mindre projekt.

 

Er det kun danske udbydere, der kan registrere danske domænenavne?

Der er rigtig mange danskere, der tror, at det udelukkende er danske udbydere, der er i stand til at registrere danske domænenavne, men sådan forholder det sig dog ikke, for der findes også en lang række forskellige virksomheder i udlandet, som du har mulighed for at gøre brug af, hvis du har planer om at skulle registrere et nyt dansk domænenavn, der skal bruges til et stort eller lille projekt. Derfor er der også mulighed for i stedet at se i retning af udlandet, når du skal have registreret et nyt domænenavn, hvad end det er til din primære virksomhed eller derimod til et mindre projekt.

 

Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at det meget sjældent vil kunne betale sig for dig at vælge at gøre brug af en udenlandsk registrator, hvis du skal købe et nyt domænenavn. Det er de absolut færreste udbydere af registrering af danske domænenavne på det udenlandske marked, der er i stand til at konkurrere med de danske udbydere, der ikke blot kan tilbyde at registrere de kommende domænenavn til en langt bedre pris, men samtidig også vil være i stand til at sørge for, at din registrering kommer til at gå hurtigere igennem, så du dermed også har mulighed for at eksekvere dit projekt hurtigere.

 

Er der stor prisforskel på registrering af danske domænenavn?

Som udgangspunkt, så lyder det naturligvis ikke som om, at der er synderligt stor prisforskel på de forskellige steder, hvor du har mulighed for at registrere et dansk domænenavn, men faktum er dog, at der kan være stor forskel. Det er naturligvis ikke noget, du mærker til, hvis du blot skal registrere ét domænenavn, men hvis du skal registrere flere på én gang eller du generelt registrerer mange domæner i løbet af det år, så kan det godt mærkes.

Comments

Skriv et svar

Your email address will not be published. Name and email are required