Få styr på tidsregistreringen med et digitalt system

Du kan i dag få digitale systemer, der kan registrere stort set alt. Det er lige fra, hvor mange kalorier du spiser på en dag, til hvor mange skridt du går. Der er også en række systemer, som du kan bruge på arbejdspladsen. Det er for eksempel et digitalt system til at hjælpe med tidsregistreringen i virksomheden.

Lige meget om dine ansatte er månedslønnede eller timelønnede, kan det være rart for dig, at du sikrer dig, at de er der så mange timer, som de er ansat til. De skal jo helst hverken være der flere eller færre timer, end du betaler dem for.

Nogle steder bruger de stadig gamle systemer, hvor de ansatte skal stemple ind og ud, når de går, eller hvor de selv skal huske at notere ned på et papir, hvor meget de har arbejdet den dag. Det var et system, der fungerede tidligere, men i dag er der kommet digitale systemer, der kan gøre det meget nemmere og meget smartere for dig at holde styr på, hvor meget dine ansatte arbejder.

Sådan fungerer digital tidsregistrering

Med digital tidsregistrering skal dine ansatte sådan set stadig væk tjekke ind og ud, når de møder på arbejde, og når de går hjem igen. På den måde er der ikke noget, der er ændret. Forskellen er, at timerne så bliver regnet sammen inde i systemet. Det er med til at gøre, at det er meget nemt for dig som chef at holde øje med, om dine ansatte får arbejdet nok. Det gør det også meget nemt for dine ansatte at sikre sig, at de ikke arbejder mere eller mindre, end de skal.

Samtidig kan et system til digital tidsregistrering også hjælpe dig med at lægge tillæg til dine ansattes løn. Det kan for eksempel være, hvis de får tillæg for overarbejde, eller hvis de har vagter om natten eller i weekenden, som de får flere penge for. Så kan systemet registrere det. Det er med til at gøre, at det bliver langt nemmere for din bogholder at lave løn. Det kan måske endda frigive noget arbejdstid hos bogholderen til andre opgaver.

Så meget koster digital tidsregistrering

Hvis du nu sidder og tænker: ”Vi anvender digital tidsregistering til vores virksomhed”, er det oplagt, at det næste, du tænker, er: ”Hvor meget koster det så?” Det er også et rigtig godt og relevant spørgsmål. For det er jo afgørende for virksomheden, at det kan betale sig for jer, at I anskaffer det nye system. Man skal ikke anskaffe nye systemer, bare fordi de er nye. Det skal også være en investering, der kan betale sig for virksomheden.

Der vil typisk være et engangsbeløb, som alle virksomheder som standard betaler for systemet. Derudover kan der komme ekstra omkostninger i forhold til, hvis I gerne vil have nogle særlige løsninger til jeres virksomhed. Endelig er der også det faktum, at det selvfølgelig bliver billigere at få systemet, jo flere ansatte du har. Har du under 20 ansatte, vil en gennemsnitlig pris cirka være på 57 kroner per måned per person fordelt på 36 måneder. Har du mere end 20 ansatte, vil prisen være endnu lavere.

 

 

Comments

Skriv et svar

Your email address will not be published. Name and email are required