De vigtigste ting til din nye computer

nye computer

Når man lige har fået en ny computer, hvad end den er stationer eller bærbar, så kan det hele være en helt ny verden, hvor man skal vænne sig til alle de nye muligheder, som man ikke har haft før.

Men om du er en begynder med computere eller en veteran til det med IT, så stopper legen selvfølgelig ikke der.

Computere er jo ikke mere end maskiner – og de kan kun arbejder med de værktøjer, som vi giver til dem. Derfor er der en hel række ting, som du skal være klar på at få fat i, når du også køber en ny computer. Der er mange ting, men du kan finde nogle af dem nedenfor!

Husk det nødvendige tilbehør

Man skal aldrig gå ned på udstyr, og det er også rigtigt, når det kommer til computere.

For computere kan rigtigt, men det er tilbehøret, som tager det til næste niveau. Nogle gange gør tilbehøret også bare dit liv lettere.

Har du for eksempel købt en bærbar computer, så overvej en sleeve, Så kan du have den med i tasken, uden at få ridser eller andre skader, som ingen vil have.

Eller hvad med mus og tastatur? Det er ikke altid nødvendigt for bærbare computere, men stationære computere skal selvfølgelig bruge dem. Derudover kan det nogle gange være rart, selvom computeren er bærbar.

Der er mange muligheder her – tænk over, om du mangler høretelefoner, musemåtte eller USB-stik og kom ud at få fat i det.

Produktivitet og sjov med Microsoft Office 2019

Du ved sikkert godt, hvad Microsoft Office er, men lad os lige genopfriske alligevel. Dette er pakken til dig, som vil skrive flotte dokumenter, lave regneark og fremlæggelser, sende mails og tage noter.

Og det lyder måske ikke som om det er nødvendigt. Men når der skal laves invitationer eller feriebillederne skal vises, så er det faktisk rigtigt rart at have!

Med Office 2019, så får du alle de velkendte funktioner og en hel masse nye. Der findes forskellige pakker målrettet til dig, som er student, til eget forbrug i hjemmet eller til de professionelle.

Microsoft Office 2019 er til dig, som gerne vil kunne arbejde både seriøst og for sjov på computeren. Der er en grund til, at dette er en af de mest populære softwarepakker nogensinde!

Husk plads til backup

Nogle gange kan uheldet være ude og der sker noget med computeren. Hvad nu mister nogen vigtige data her? Feriebilleder, vigtige dokumenter eller invitationen til brylluppet næste måned?

Ja, så er det jo godt, at du har valgt at investere i en ekstern harddisk til backup!

Med en ekstern harddisk har du rigelig plads til altid at gemme din computers nuværende filer og indstillinger, så du kan få dem igen senere og endda installere det hele på en ny maskine.

Ved at investere i en ekstern harddisk, så sørger du for, at du har de vigtige filer liggende et sted. I dag er disse enheder også blevet billigere, så der er ingen undskyldning for ikke at helgardere sig.

Comments

Skriv et svar

Your email address will not be published. Name and email are required