De mest populære radiokanaler

De mest populære radiokanaler

Der er ikke noget som at læne sig tilbage, lukke øjnene og blot lytte til lidt radio. Det kan være, du har lidt tid at slå ihjel i toget på vej hjem fra arbejde. Eller måske er du derhjemme og slapper af, og så kan det også være rart med lidt radio i baggrunden. Der er mange anledninger til at høre radio, og der er mange af os, der vælger blot at have det kørende dagen lang som baggrundssnak til hvad end, vi foretager os.

Vi foretrækker alle forskellige radiokanaler, men DR’s kanaler har i mange år ligget blandt Danmarks mest populære. Særligt P4 har ligget i toppen i lang tid og er den mest populære radiokanal ud af DR’s egne.

P3 er også populær, men P4 skiller sig ud med sine store radiosuccesser, de har haft med landsdækkende programmer, som for eksempel Mads & Monopolet.

Selvom det har virket til, at den yngre del af befolkningen hidtil har været mere opslugte af Netflix og andre lignende film- og serieplatforme, har programmer som Mads & Monopolet formået at fange interessen, og nu kan man altså lytte til Mads & Monopolet on demand på yderst moderne platforme, såsom Spotify. P4 når altså ud til befolkningen på tværs af generationer, og det er nok en af grundene til, at radiokanalen er blandt Danmarks mest populære radiokanaler.

Her kan du høre dem

Kunne du tænke dig at lytte til DR’s radiokanaler, kan du gøre det på flere forskellige måder. Blandt andet kan du som nævnt tidligere, lytte til nogle af programmerne on demand på forskellige platforme. Men et sted, hvor der faktisk også er mange, der vælger at lytte til DR’s radiokanaler, er på nettet – du kan nemlig på diverse hjemmesider også lytte til de populære kanaler. Du kan sågar nogle steder lytte til radiokanaler fra hele verden. Altså er radioen ikke længere forbeholdt lokalområdet – du kan lytte til alverdens kanaler og programmer på nettet.

Men der er nu noget andet ved blot at lytte til radio på den mest almindelige måde – nemlig ved blot at tænde for sin radio og lytte til programmerne direkte.

Trods den moderne tid, vi lever i, i dag, formår AM og FM båndet at hænge ved, og har du brug for en oversigt over nogle af de populære DR-kanalers frekvenser, kan du heldigvis stadig finde det. Se frekvenser på w3blog.dk.

Comments

Skriv et svar

Your email address will not be published. Name and email are required